NaturBalance

Akupunktur

Jeg tilbyder flere forskellige akupunkturbehandlinger
Hos mig kan du få klassisk akupunktur, øreakupunktur, kosmetisk akupunktur og 5-punkts akupunktur (Nogle kalder det NADA) – se mere under menupunkterne eller tryk på linkene

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en flere tusind år gammel kinesisk behandlingsmetode, der bygger på flere forskellige teknikker. Det overordnede formål er at styrke kroppen til selv at reparere der, hvor der er behov for det og således igen at skabe balance i kroppen. Metoden bygger på små nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkterne. Er der behov for understøttelse af akupunkturbehandlingen bruges varmeterapi med infarød termisk varmelampe, laser, cupping og/eller TENS*.

Ring på 50690476 eller skriv gerne til mig på info@naturbalance.dk for en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan afhjælpe dig med dine smerter og helbredsproblemer.
Eller book behandling her

*Tens står for Transcutaneous electrical nerve stimulation/Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation, og er en behandlingsform der stimulerer nerverne uden brug af medicin. De elektriske impulser stimulerer nerverne omkring det område hvor TENS-apparatet bruges hvilket del giver en ”bedøvelse” af smerteimpulserne fra området til hjernen og samtidig aktiverer nerverne omkring området så kroppen kan smertelindre sig selv.